Eindelijk ligt ‘ie in de winkel!

Toeval bestaat! Psychologie Magazine 2015

Houdt het dan nooit op met dat Flessenpost gedoe bij Sjors Twijfelt? Oke, ik beloof dat dit (voorlopig) de laatste keer is dat ik er iets over zeg.

Een paar maanden geleden werd ik benaderd voor het Psychologie Magazine. Zij maakten een item over toeval en via Sjors Twijfelt hadden ze over het Flessenpost verhaal gelezen. Of ik, samen met M., wilde meewerken… Daar hoefde ik niet lang over na te denken. Ja natuurlijk! Het is een mooi positief verhaal en daarnaast een kans om mijn blog bij een groter publiek onder de aandacht te brengen.

Het lange wachten werd gisteren beloond, eindelijk lag het november nummer in de winkel. Vanuit ons herfstvakantiehuisje togen we naar een Twents dorp op zoek naar het tijdschrift. De dames van de lokale Primera doken in de bakken met vers geleverde tijdschriften en vonden een exemplaar. Ook voor hen werd het opeens hét hoogtepunt van de dag. Hun dag kon niet meer stuk en ook bij mijn ouders zag ik gepaste trots, maar ik? Ik zou Sjors Twijfelt niet zijn als alles probleemloos zou verlopen… Het artikel? Leuk! De foto? Ondanks de productieproblemen is het een hele mooie foto geworden! Maar wat valt er dan te klagen? Sjors Twijfelt, mijn blog waar ik met ziel en zaligheid al vier jaar aan werk, is niet vermeld! Dé reden om mee te doen aan dit item was een groter publiek kennis te laten maken met Sjors en dat doel is dus verre van bereikt.

Teleurgesteld? Zeker! Maar ik zou Sjors Twijfelt niet zijn als ik zou opgeven. Sjors komt er wel, ook zonder het Psychologie Magazine!

(Ondanks de teleurstelling is het wel écht een leuk artikel geworden, dus ren naar de winkel en oordeel zelf!)

2 reacties

  1. Wies Groot

    Het blijft elke keer weer een verrassend leuke blog. Hou vol!

  2. Pechvogel, maar het is inderdaad WEL een leuke foto van jullie twee!

Laat een bericht achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s