Sjors Twijfelt is een beetje jarig!

7,5 jaar, 67.739 woorden en 146 blogs later heb ik mijn twijfels, hartekreten en zoektochten inmiddels met zo’n 30.000 mensen gedeeld. Elk jaar is het aantal lezers en reacties gegroeid. En eerlijk is eerlijk, het is geen miljoenenpubliek maar ik prijs me gelukkig met elke lezer, like en reactie. Dank jullie wel daarvoor!

De komende weken zal ik de top 7,5 van de afgelopen 7,5 jaar met jullie delen. De meest gelezen blogs komen voorbij. Te beginnen bij de eervolle nummer 2: Dag mama, ik ben weg!

Oh ja, mijn plannen voor 2019? Met nog meer mooie, kleine verhalen nog meer mooie mensen bereiken.

Veel leesplezier en hoort, zegt het voort want samen met jullie groeit Sjors Twijfelt elk jaar gestaag door.

Lieve groet,

Sjors

1 reactie

Laat een bericht achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s